F.A.Q. Meest gestelde vragen

De bestelling kan je via de webshop doen. Mocht je daarbij hulp nodig hebben of heb je vragen mail of bel ons: info@dozendeal.nl of 033 7676 044 (vanuit België 0031 33 7676 044). Onze klantenservice is ma t/m vr van 08:00 tot 22:00 uur en zaterdag en zondag van 9:00 – 21:00 uur bereikbaar.

 

Neem dan direct contact op met onze klantenservice, zodat we je bestelling zonder kosten kunnen aanpassen.

Je ontvangt een bevestiging per e-mail als de bestelling is afgehandeld. Ontvang je binnen 3 uur geen bevestiging, neem dan contact op met onze klantenservice. Let op: het kan voorkomen dat onze bestelbevestiging in je SPAM-box wordt ontvangen, check deze dus altijd eerst!

Betaling kan bij de Dozendeal.nl via Ideal of mr. Cash (België), omdat dit de veiligste betaalmethodes zijn: de betaling vind plaats op de afgeschermde website van je eigen bank en je gegevens zijn daardoor dus volledig veilig.

Heb je niet de mogelijkheid om via iDeal of mr Cash te betalen en wil je toch verhuisdozen bij ons kopen? Neem dan contact op met onze customer service, dan valt overschrijving ook binnen de mogelijkheid.

In de regel is voor 13.00 uur besteld, levering binnen 48 uur in huis, maar vaak zelfs sneller. Wij zijn daarbij afhankelijk van de pakketdienst. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst zullen uiterlijk op woensdag worden bezorgd. Deze levertijden gelden ook voor het laten bezorgen van orders in België.

Op de website van de DPD kun je vooraf zien hoe laat het pakket bij je zal worden afgeleverd. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig zijn, dan zal het pakket bij de buren worden afgegeven. Mochten zij ook niet aanwezig zijn, dan kan de zending bij het dichtstbijzijnde DPD-depot worden afgehaald.

Op werkdagen en op zaterdag. Aanlevering niet op nationale feestdagen in Duitsland en Nederland. Bestel dus altijd tijdig je verpakkingen!

Dozendeal.nl is gebaseerd op een uitgekiend en verregaand geautomatiseerd logistiek proces. Het is daarom niet mogelijk producten in ons centrale distributiecentrum af te halen.

Tegen meerprijs kunnen wij je bestelling de volgende werkdag gegarandeerd voor 11.00 uur ’s morgens afleveren. Bel onze klantenservice op 033 7676 044 (vanuit België: 0031 33 7676 044) voor meer informatie.

Wij hebben berekend dat de geringe meerkosten voor express-zendingen in de regel lager zullen zijn dan je kosten voor brandstof en je (wacht)tijd die gemoeid is met het afhalen van je bestelling. Bovendien is het vaak een onhandig en groot pakket, dat je toch veel liever over de drempel laat afleveren?